logo

Paula van der Linden is sinds 1992 afgestudeerd oefentherapeut-Mensendieck. Al meer dan 15 jaar is zij werkzaam in Rijnsburg en sinds 2004 werkt zij in Paramedisch Centrum Katwijk/Rijnsburg locatie Rijnsburg. Hier bestaat een goede samenwerking met haar collega's (kinder)fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Tevens zijn hier ook de huisartsen gevestigd waardoor er altijd snel overleg kan plaatsvinden wanneer dat nodig is.

Vanaf juni 2014 vestigde zij zich ook in Amsterdam-Noord, de omgeving waar zij opgroeide. In deze praktijk werkt zij samen met een manueel- en fysiotherapeut, sportarts en coach kinderkanjertraining.

Paula behandelt op beide locaties zowel kinderen als volwassenen. Speciaal voor tieners ontwikkelde zij een aanpak die motiveert en afgestemd is op de belevingswereld van jongeren. Een methode die in de praktijk goed blijkt te werken.

Welke leeftijd of klacht u ook heeft, u kunt rekenen op een professionele behandeling en een plezierige, persoonlijke benadering. Het werken met mensen van verschillende leeftijden en de verscheidenheid aan klachten insprireren haar. Het coachen in houdings- en bewegingsgedrag geeft haar veel voldoening, zeker wanneer de patiënt zelf invloed kan uitoefenen op zijn/haar klachten.